Jotun nye farger

LADY Home Living - Det nye fargekartet 2017. LADY Spring and Summer 20- våren og sommerens frodige farger. BufretPersonlige atmosfærer skapes ved hjelp av gode farger og ikke minst forskjellige typer glansgrader og effekter.

Her kan du se og laste ned det nye fargekartet . Her kan se våre fargekart inne, fargekart ute, bla i dem, laste dem ned og. Last ned PDF-versjon av Våre Vakreste Farger, volum 4 . Med Jotun FargeVelger kan du enkelt se hvordan huset ditt blir med nye farger.

Fargesett bilder av ditt eget hus, både utvendig og innvendig! I slutten av august kunne vi endelig vise frem det nye fargekartet fra LADY til interiørpressen, og nå til dere! I denne filmen viser Lisbeth Larsen deg de nye fargene til LADY.


Se de vakre fargene og fargepalettene. Jotun er opptatt av å fremme norsk design, og er en av hovedsponsorene til den. Nå som endelig våren er her, vil vi se og bli omgitt av nye og friske farger.


Vi i Jotun har designet en harmonisk palett med tre, nye nyanser av vår.

Bli bedre kjent med fargene Norwegian Woo Blue River og Nordic . Jotun hadde flere godbiter å by på da de lanserte årets fargekart for 20i Oslos nye kultur- og restauranthus, Sentralen, i dag. Naturnære nordiske nyanser møter lekne pasteller og brente krydderkulører i Jotun Ladys fargekart for 2017. Tirsdag ettermiddag ble Jotuns nye fargekart for 20lansert. De nye fargene er delt inn i tre paletter eller stiler, med en gruppe jordfarger, . I dag hadde JOTUN og LADY lansering av sitt nye globale fargekart for 201 og kaller det A journey of colour and lifestyle. MINE FAVORITTER FRA JOTUNS NYE FARGEKART.


Her tar vi alt i samme slengen for jeg er . Jotun har i høst lasert sitt nye fargekart som de kaller Lady Home Living. Kartet er delt inn i stiler- Nordic Living, Urban Living og Continental living. Tekst og bilder i artikkelen her er hentet fra Jotun Lady sin inspirasjonsblogg. Her håper vi å gi dere et lite innblikk i de nye LADY Balance fargene våre slik at . Jotun Lady har delt fargekartet inn i tre trendtemaer: Nordic Living, Urban Living og Continental Living.


Hvert år lanserer de forskjellige malingleverandørene nye fargekart der de. Jotun Ladys fargekart fokuserer ikke på én farge, men sprer . Personlige atmosfærer skapes ved hjelp av gode farger og ikke .

Comments

Popular Posts