Hjortelår

Knut stilte med helt hjortelår som vi langtidsstekte i ovn og serverte med potetmos og bakte rotgrønnsaker, . Helstekt hjortelår med pancetta, servert med bakte løk og druer.

Kvalitetsmat fra lokale produsenter, foredlet til det ypperste. HELSTEKT HJORTELÅR OG SALTBAKT SELLERIROT - Ingredienser: Lår på ca.

Rødvinsbraisert hjortelår oppskrift, med 10kalorier, g fett, g karbo, g protein, og som koster Kr 1pr 1gram. På myTaste vil du finne oppskrifter for hjortelår samt tusenvis av lignende oppskrifter. Enkel gjennomgang av partering av et hjortelår. I år serverte vi enkel forrett med laks, langtidsstekt hjortelår med sellerirotpuré, stekt sopp, broccoli, poteter, viltsaus og ripsgelé til hovedrett, så . Brasert hjortelår kg hjortelår Saus: dl rødvin løk gulrot liten purreløk timian g smør g hvetemel baconsvor. I prinsippet er det akkurat same prosessen som forvandlar eit hjortelår, eit lammelår eller ei skinke til prima spekemat.


Da jeg var på Matstreif for noen uker siden fikk blant annet en deilig hjortestek og noen fargerike gulrøtter bli med hjem. Grillet marinert hjortelår med tilbehør og dessert. Ingredienser (Legg til et nytt felt for hver ingrediens). Hjortelår; God olje til marinering; Friske urter etter eget . Hjorten er felt og igjen sitter jeg med to lår på ca kilo hver som skal spekes. Jeg vet noen bruker saltlake, mens andre bruker kun tørrsalt.


Har eit kalvelår frå hjort som eg tenkte eg skulle salta og speka. Kjøtt med mye bindevev, som for eksempel høyrygg, egner seg ikke til kjapp tilberedning, men kan bli utrolig mørt og godt hvis det langtidsstekes. Fjern nøkkelbeinet fra låret og kapp av den nedre leggen av låret.


Disse og litt avskjær skal brukes til å lage en viltfond. Christmas-hunting with lovely food: redstag and lamb #jaktjenter #jakttjej #norgesjegere .

Comments

Popular Posts