Male vegg med tapet

Denne bruksanvisningen gjelder for tidligere tapetsert vegg. Vegger som er tapetsert med vinyltapet fraråder Jotun å male. Det er mange andre måter å dekorere en vegg på enn bare å male eller sette opp tapet – ikke behøver det være vanskelig heller.

Er veggene dine veldig skitne, må du vaske dem - da fjerner du hinner som gjør at malingen ikke fester seg. Skal du male over tapet eller på . Se hvordan du enkelt får en vakker slett vegg. Den kan brukes på glassfiberstrie eller vevtapet, og er en rask og effektiv metode for å få slette vegger – og et. Du kan enten male rett på, eller legge en duk over før du maler.


Jeg skal male veggene i stua og lurer på hva som er best av å fjerne. Vinyltapet må av hvis du skal sette opp ny tapet enten den nye er overmalbar tapet eller. Limvasker veggene (som å male veggene) gjør du jo på en times tid.


Sparkle tapetsert vegg - steg for steg. Her finner du en liste over alle våre verktøy som brukes i filmen. Maler Idar Sypriansen hjelper deg når du skal sette igang å male veggene.

Comments

Popular Posts