Lysramme for sykkelholder

Med e-merkede baklykter og reflekser. Ekstra bilskilt til lysramme eller sykkelholder. Husk, det er ditt ansvar å henge på et ekstra bilskilt.

Unngå bøter, kjør med lovlig skilt! Passer BILTEMA ART 3426og lignende. Lysramme for sykkelholder; Lovpålagt - må brukes når sykkel skjuler bilens baklys og nummerskilt; Komplett med kabel og 7-polet kontakt, . Skiltplaten har jo lys også, som vel er minst så viktig som registreringsnummeret.

Batteridrevet LED-lys på sykkelstativinnlegg22. Sykkelstativ for hengerfeste - hvilket? Lysramme for sykkelholder eller andre gjenstander som skjuler skilt. Lysramme for sykkelholder - Belysning Lysramme for - Biltema,rh:biltema.


Bilde-i-deal-lysramme-for-sykkelholder. Ekstra bilskilt til lysramme fra Biltema. Rapporter et annet bildeRapporter det støtende bildet.


Det finnes ulike løsninger får å trygt ta med seg sykkelen i bilen. Vi har stort utvalg fra Thule hvor du kan velge mellom både takmonterte og . Sykkelholder med plass til hele fire sykler, monteres direkte på tilhengerfestet og kan låses fast ved hjelp av hengelås (selges separat). For sykkelstativ på tilhengerfeste. Med lys og refleks, kabel og kontakt.


Sykkelholder til bil for inntil sykler á 25kg Vårt beste sykkelstativ I full størrelse med fremragende fleksibilitet og lastekapasitet.

Comments

Popular Posts