Interiør bokstaver

Sorte trebokstaver fra Design Letters, inspirert av den klassiske typografien til den anerkjente designeren Arne Jacobsen. Vi har et kjempeutvalg av dekor og pynt til hus og hytte. Bokstav og bokstavrekke blir laser utskjærte.

Har håndlagde børstet Stål, som opprinnelig har vært et skilt. Har ca håndlagde aluminiumsbokstaver , som opprinnelig har vært et skilt. Hver bokstav er hul inni-hvit og tett og mørk blå bak og på sidene.


Veit ikkje om dette er rett forumskategori, men fann ingen anna plass å posta . Marquee Lysbokstavene – De finnes i både hvit lakk, sort lakk, . Inneholder vendbare vimpler, av hver bokstav, samt en meter lang bomullssnor til oppheng.

Hvis du (som jeg) de siste par årene har sett litt for mye på Luksusfellen har du sikkert observert med ditt skarpe blikk at det er en viss . Jeg har aldri vært fan av budskap på skilt eller dekor, men jeg klarer å se det vakre i bruk av bokstaver i interiøret. Ser at det blir mer og mer utbredt å pynte med bokstaver. Synes det ser så rart ut, og ikke særlig pent. Skule gjerne ha funnet noen store bokstaver, ca 40cm eller større.


Noen som vet hvor man kan få tak i slike? Har du en liten m bokstaven c eller r se her. Lørenskog, Lørenskog, Akershus, kr 10.


Bokstaver Interiør : Scandinavian Breeze: Bokstaver utfordring NIB. Bokstaver Interiør : bokstaver kr 2tomt på lager kategorier alle varer. Bokstavene som var igjen, solgte han.


Da konen skrev HOME på pianoet, tok Martin grep.

Comments

Popular Posts