Epok snus norge

Norges største utvalg av snus til fornuftige priser. Epok Lakris er en 1 hvit snus med tydelig smak av lakris. Hevder den hvite snusvarianten har flere fordeler.

EPOK: En ny type snus med hvit tobakk er blitt lansert i Norge. Så vidt jeg kan se er det ingen av svarene ovenfor som har spesifisert at det kun er lov å ta med 2gram tobakksvarer inn til Norge, . Epok snus - Forbruker, jus og økonomiinnlegg6. Epok hvit snus - Kropp og helseinnlegg14.

Test: Epok Blåbær (Vanlig snus.) (Snuselsker) - Blogg. For øyeblikket er dette den eneste snusen med hvit tobakk. Epok Blåbær er en GOD snus som passer best til de som vil ha en usynlig og mild.


Jeg fikk tak i denne her i norge, men er ganske sikker på at de fleste butikker i . Det unike med EPOK hvit snus er at tobakken er vasket hvit. Denne type produkter er vi alene om i Norge. Fv: Aleksander Nygaard og Øyvind Simonsen i BM Food og Epok. Epok ble lansert i Norge cirka samtidig som snusen ble flyttet inn i egne . Epok är världens första snus som tillverkas på vit tobak.


Framställs i en miljövänlig process, som varsamt renar och förädlar brun tobak.

Comments

Popular Posts