Benarolje

BENAROLJE Blank fra Jotun, gir en meget værbestandig og elastisk beskyttelse. Benarolje blank fremhever den naturlige løden i alle treslag og er spesielt godt . En alkydolje med god værbestandighet og vannfasthet.

Denne bruksanvisningen gjelder for behandling av teak og edeltre med Benar oljeprodukter. Jeg brukte benarolje innvendig i båten, og den var klebrig helt til jeg lakkerte over den med en vanlig lakk. Ble liksom aldri helt tørr, noe jeg ikke . Blank Benarolje er en klassiker innen trepleie.

Benar Blank er en klar alkydolje til innen- og utendørs bruk, med meget god værbestandighet og vannfasthet. Da vi bygde hytta, foreslo pappa at jeg skulle olje vinduene med Benarolje. Benarolje er en slags alkydolje, og den brukes ofte på båter. Inneholder UV-filter og etterlater en elastisk film. Se beste pris på Jotun Benarolje Blank (liter).


Les tester og omtaler før du skal kjøpe på nett. Vi har bedt ekspertene om å behandle ny furu, teak og mahogni. Jotun er først ut og de valgte å bruke Clipper og II.


Vi ba dem ta med Benarolje i tillegg.

Comments

Popular Posts