Moderne rammer

Bilderammer fører Norges største sortiment av rammer. Her finner du blant annet: trerammer, aluminiumsrammer, komposittrammer og passepartouts. Kunst og innramming,rh:glass365.

Ramme Passepartout: Innramming rammer printing. Fotorammer - Bilder og rammer - IKEA,rh:ikea. WebtopmodernekunstChristinaJulsgaard20jpg_srcset-large. Indrammet moderne kunst,rh:cjulsgaard.

Rapporter et annet bildeRapporter det støtende bildet. Disse blir aller finest med en smal ramme rundt. Rammen fremhever motivet uten å ta for mye av oppmerksomheten. Focus Newport White med passepartout. Rammer fra BoConcept som reflekterer de nyeste trendene.


Stilen ”moderne” harmonerer med dempede omgivelser. Klik på en ramme få et 360° visning og mere information. Lær hvilken ramme du burde ha på bildene dine, og få enda mer ut av dem.


Visste du at du kan finne et flust av vakre plakater og bilder på nett?

Rammene fås i mange forskjellige former, farger, størrelser og stiler. Er du ute etter en ramme i minimalistisk stil som passer inn i et moderne hjem, bør du ta . Vi har rammemakere med lang erfaring innen faget, en moderne maskinpark. De fleste rammer er laget av tre, men det finnes også rammer i aluminium og .

Comments

Popular Posts