Holmegaard perfection vinglass

Vinentusiast Tom Nybroe har med designet af serien Perfection skabt et vinglas, der forener professionel funktionalitet med Holmegaards krav til håndværk og . Holmegaar perfection vinglass 59cl. Tåler oppvaskmaskin, maks grader.

Hvitvinsglasset på 32cl er skapt til de fleste hvitviner med syrlige fruktnyanser som temmes best på en litt mindre overflate. Tom Nybroe har skapt Perfection med . Kjøp Perfection rødvinsglass cl fra Holmegaard. Rødvinsglasset på cl er et godt all round-glass med en relativt stor overflate til de fleste rødviner og .

Velg vinglass ut fra det som er viktig for deg, så blir det også riktig for deg! Holmegaard Holmegaard Cabernet Vinglass CL stk CL. Holmegaard Perfection vinglass er designet av Tom Nybroe og kommer i utgaver både til rødvin, hvitvin og champagne, i tillegg til ulike . Sammenlign priser på Holmegaard Perfection Hvitvinsglass 32cl 6-pack Glass.


Finn beste pris og les anmeldelser - vi hjelper deg å velge rett. Vinentusiast Tom Nybroe har med designet av serien Perfection skapt et vinglass som forener professionel funktionalitet med Holmegaards krav til håndverk og .

Comments

Popular Posts