Gjøco terrasseolje

Herregård Terrassebeis vil ved riktig forbehandling og påføring holde i 2-år før terrassen trenger ny behandling. De leveres i to ulike baser, som kan brekkes til . Gjøco Terrasseolje er en vanntynnet spesialolje for utendørs bruk på .

Herregård Treolje XO er en impregnerende treolje tilsatt filmbeskyttende middel mot svertesopp. Gjøco AS produserer og markedsfører maling, beis, lakk og epoxyprodukter. På trykkimpregnert treverk brukes Gjøco treolje enten som fargeløs eller brekt . Herregård Terrassebeis oljebasert.

Herregård Terrassebeis er en vanntynnbar beis med filmbeskyttende middel mot svertesopp. Den har god penetrerende og vannavisende effekt som beskytter . Herregård Terrassebeis er en vanntynnbar spesialoljebeis for økt holdbarhet, tilsatt filmbeskyt- tende middel mot svertesopp. Tjæralin har en brukbar olje, det samme med Gjøco sin Herregård XO. Hyttemagasinets test kårer der Gjøco sin terrassebeis til vinner.


Høykvalitets terrassebeis for beskyttelse av trykkimpregnert treverk. Opptil tre års vedlikeholdsintervall. Jeg er godt oppdratt og gjør alltid som damer sier, dvs kjøpte Gjøco og dro.


Gjøco terrasseolje er nesten værre.

Gjøco Herregård terrassebeis lover tre års vedlikeholdsintervall og at ett strøk er nok. Produktet skal endatil være en såkalt “testvinner”. Tradisjonelt er terrasseolje den typen som er løst i white spirit, og ofte er denne billigere og har et kortere vedlikeholdsintervall enn terrassebeis . Vi kjøpte impregnerte treheller og terrassebeis fra ulike produsenter. Gjøco Terrasserens er et sterkt, alkalisk rengjøringsmiddel for fjerning av gammel.


Herregård Treolje XO, Herregård Terrassebeis eller Gjøco Terrasseolje. Barons terrassebeis har dan- net en blank hinne. En av tre vannbaserte beiser i testen. Herregård Terrassebeis er en vanntynnbar spesialoljebeis for økt holdbarhet, tilsatt sopphindrende middel. Kan etter gjennomtørking overmales med de fleste malinger.


Underlaget må være rent og tørt før påføring. Gjøco Kinesisk Treolje røres godt om før bruk.

Comments

Popular Posts