Antisklitape utendørs

Tape som skal brukes som antiskli på utsatte områder som trapper, ramper, båtdekk og gulv. Glimrende bestandighet mot vann, alkohol, rengjøringsmiddel samt . Sklisikring for stiger, trapper, ramper og potensielt glatte flater ute- og innendørs.

Jeg er også på utkikk etter sikring av glatt trapp ute. Diverse typer antisklitape har jeg ingen tro på utendørs. Er det noen som kjenner til en eller . Selvklebende, hindrer skliulykker.

Effektiv i tørre, våte, oljete og fettede miljøer. Sklisikringen kan brukes både ute og inne. Som anti-skli overalt hvor sklirisk foreligger, trapper, ramper, lastbrygger, ved maskiner etc.


Skulle det bli for mørkt i trappen finnes det sklihemmende teip som lades av lyset og vil være selvlysende i mørket. Sklihemmende teip kan også brukes utendørs . Antisklitape svart m mm - Tesa Denne sklisikre tapen fra Tesa kan anvendes på. Egner seg både til innendørs og utendørs bruk. En utendørs tretrapp er livsfarlig når den er våt og det fryser på.


Finnes det noe som kan sikre trinnene? Antisklitape egner seg godt på steder som; trapper, ramper, båtdekk, lastbrygger, . Antiskli TapeAlle våre antisklitaper kan brukes både inne- og utendørs. Transparent lerretstape som er spesielt egnet for utendørs bruk. Antiskli tape behøves alle steder hvor det skal sikres mot glatt underlag. Når du beiser materialer utendørs, beholder man strukturen i treet.


Og for hvert strøk man påfører, blir fargen mørkere. I denne forbindelse ser jeg at det selges antiskli tape i forskjellige bredder og lurer på. Har gode erfaringer både innendørs og utendørs. Ivrige føtter på våte terrassegulv kan lett ende med knall og fall.


Med antiskli-terrassebeis kan du forebygge ulykker og samtidig få en vakker. Gulvtec Antiskli virker på alle harde gulv overflater, som keramiske fliser,. Kan brukes i inngangspartier, rundt basseng, på balkonger, innendørs og utendørs. Safety-Walk er at den er slitesterk og holdbar, enkel å montere og fjerne igjen, Safety-Walk akn brukes både innen- og utendørs, samt i våtrom.


Antiskli Mulitfarge: Sklisikring til kjøretøy og. Alt av gulv kan behandles med Antiskli Multifarge. Kan brukes ute og inne, blir brukt mest til utvendig bruk.

Comments

Popular Posts