Glass magnor

Vi ønsker å lage designprodukter, glass og krystall som skal skape lykke og begeistring, og være til glede i generasjoner. Magnor glassverk har gjennom generasjoner bidratt til å gjøre hverdag til fest ved å lage glass, krystall og serviser som skal skape lykke og begeistring, og være . Velkommen til Astrids Glass hjemmeside.

Astrids Glass holder til i låven på småbruket Østheim i utkanten av Magnor, Eidskog kommune. Magnor Glassverk er et norsk glassverk etablert i 1896. Som navnet tilsier er det lokalisert på Magnor, som ligger like ved grensen til Sverige i Eidskog . Sammenlign priser på Magnor Alba Fine Line Rødvinsglass 20cl Glass.

Finn beste pris og les anmeldelser - vi hjelper deg å velge rett. Magnor Glassverk er en av få norske produsenter munnblåst glass og glasskunst. Siden 18har Magnor skapt vakre glasserier og gaveartikler, og glasshytten . Magnor Glassverk ønsker å lage produkter som skal skape lykke og begeistring, og være til glede i generasjoner. Alle glass og krystallprodukter er laget for . Kjøp og selg glassverk fra Magnor på auksjoner og til fastpris på QXL.


Glassmenageriet har et lite utvalg av kunstglass fra Magnor glassverk laget i perioden 1950-1970. Kunstglasset fra Magnor glassverk fra 50-tallet er sjeldent . Salg av kunstglass rett fra verkstedet.

Vi har låven åpen de tre første adventshelgene, lørdag og søndag, fra klokka ti til klokka fire I år har vi pyntet julebordet i . Finn veibeskrivelse, kontaktinfo, regnskapstall, ledelse, styre og eiere og kunngjøringer. Den er fullstappet med modeller som var å finne på . Vi ente opp med å kjøpe mange nye glass i Alta serien bare synd at dere var utsolgt for rødvin . Exellent glass fasettslepet fra Magnor. Rødvinsglass høyde 1cm kr 1pr stk.


Magnor Glassverk er et av de to store norske glassverkene, sammen med Hadeland Glassverk. Magnor glassverk ligger i Magnor i Eidskog .

Comments

Popular Posts