Ral koder

This site shows the colors from Classic RAL. RAL is an internationally color standard from RAL GmbH. It is used for defining colors for varnish, powder coating .

Vi gjør oppmerksom på at fargene kan avvike noe på grunn av fargegjengivelsen på skjermen. RAL er et fargesystem utviklet i 19av Deutsches Institut für Gütesicherung und. Videre angir ikke RAL-kodene, til forskjell fra NCS-kodene, hvordan fargen . De fleste av våre produkter kan leveres i alle RAL farger.

Vi gjør oppmerksom på at farger vist på skjerm . En oversikt over alle de 2Classic RAL-kodene oversatt til nærmeste standardiserte NCS-kode, til eksakt NCS-kode og hvor stor visuell forskjell det er mellom . Hvilke RAL-koder er det på fargene til blå Comet? Tenkte å pulverlakkere ramma i orginalfarger. Da er det vel Perlehvit 1som gjelder?


Fargeillustrasjoner og informasjon om RAL og NCS i trykksakene våre er å betrakte. Er det noen som vet hvordan jeg kan finne det ene ut fra det andre her? Husk at fargen på pc skjermen er ikke alltid lik slik den ser ut i naturlig lys. BLIKKENSLAGER NESSE KARLSEN .

Standard hvit har kode NCS S 05Y. RAL-farger: Vi kan levere de fleste RAL-farger i maling (tre) og pulverlakk (aluminium) mot en ekstra kostnad og lengre leveringstider. Fargekart med 2standard RAL-farger (4-sifrede koder). Containertech farger for lakkering av containere og konstruksjoner.


RAL Classic is a colour matching system mainly used for varnish and powder coating but nowadays there are reference panels for plastics as well. RAL number 70concerns the color Silver grey and is part of the category Grey hues.

Comments

Popular Posts