Folie til skap

Etiketter, streamers, klistermerker, wallstickers. Kontaktpapir ble lagt i skuffer og skap over hele norge. I dag er kontaktpapir vanskelig å oppdrive slik at vi skal prøve å holde et oppdatert varelager og mange .

Dersom det er enkelt for deg å ta opp steketoppen og vasken, så kan du likeså greit gjøre det og så montere folien. Dette er noe enklere enn de andre metodene . M Dekor - Selvklebende vinyl folie for silketrykk og digital print, skilt, lysskilt, dekor til bygg og bil, helfoliering, kjøretøy, interiør, gulv og vindu. Her er brukt FasCal-folie fra Avery Dennison, men det finnes flere forskjellige typer, bl.

Denne folien er kjøpt hos en skiltemaler og er litt . Velg akkurat den fargen, som passer hjemme til deg - og velg selv om du best liker matt eller blank folie. Hos det italienske firmaet Docedi. Selvklebende folie som du kan stryke rett på skapene.


Se informasjon om pris, gode tilbud og produktanmeldelser. Folie selvklebende 45cmx10m hos staples. Bestill online i dag få rask levering.


Men da dette ikke er vår leilighet har vi ikke lyst å kjøpe nye skap som vi må legge igjen. Derfor tenker vi å legge folie på skapdørene og gjøre .

Comments

Popular Posts