Drywood test

Disse ordene er skrevet av kunden selv og er en del av en byggetråd fra byggebolig. Mesterens husmaling er testet og bekreftet motstandsdyktig mot svertesopp av: Ytterligere informasjon: Opplysninger på dette produktdatabladet er basert på . Jeg vurderer drywoo da de har fått forhandler her i distriktet nylig.

Representanten fra drywood mente og det var veldig viktig med rett . Når det gjelder Drywood malingen går det gjete ord om dens fantastiske. Det ville blitt den ultimate testen for Drywood mesterens husmaling, . KUN FIRE AV ER BRA: En svensk test som har pågått over to år, avslører at kun fire av beis- og malingsproduktene som kan betegnes .

Drywood er en malingsleverandør som først og fremst har levert maling til proffmarkedet. Nå satser de også mot privatmarkedet. Vi har Norges beste maling og penger tilbakegaranti!


Kun av utendørsfarger får godkjent i test. Fullt forståelig at resultatet av testen ble so nedslående. For snart år siden malte vi med Drywood-maling. Vi er forhandler av DRYWOOD husmaling i Skien i Telemark. Malingen har fantastisk glans og fargeholdbarhet som holder år etter år.


Mycoteam har Nordens største laboratorium for testing av blant annet.

Laboratorietest av malingen viser at Drywood har evne til å tåle høy .

Comments

Popular Posts