Montere vannkran ute pris

Bor et hull på mm gjennom veggen fra innsiden til utsiden, med et svakt fall mot utsiden for å holde regnvannet ute. Du kan montere kranen på en veggplate . Rørlegger,Vann avløp Vi har en brønn som vi ønsker kun å bruke ute til hagevanning etc.

Det var tidligere montert trykktank inne i huset. Ved montering av utekran, kan tilkoblingen på innsiden var gjemt inne i veggen, og koblet til pex rør i rør? Det er ett kobber rør som går fra ute delen, igjennom ytterkledning,.


Dette var en relativt liten jobb, men fikk god service og god pris.

Er man nevenyttig kan man vel alltids montere en kran selv, men i mange tilfeller er det mer kronglete enn man skulle tro. Vi har gode priser på montering og utskifting av frostfrie utekraner. Med en frostfri utekran vil du ha fordelen av utevann hele året og du trenger ikke bekymre deg for.


Dette er en litt annen type kran og har litt høyere installasjonskostnader. Husk å stenge vannet til utekranen før vinteren setter inn. På noen utekraner må du også fjerne slangen og tappe ut vannet. Montering av beredere, radiatorer og dusjkabinett.


Prisen inkluderer rørlegger med servicebil i time. OVV lanserer nå en ny tjeneste, sansynlig Norges billigste priser på rørleggertjenester.

OVV Montering kan gjennom effektivt arbeid tilby installasjon, av kraner, varmtvannsbereder.

Comments

Popular Posts