Maling gulv våtrom

Vurderer du å male vinylbelegg eller linoleumsbelegg? Dette er eksperttipsene du må vite før du maler gulvet. For min del valgte jeg produkt fra Flügger: Flurethan gulvmaling, der første.

Velger du riktig maling, kan du male - også i dusjsonen. Vårt våtromssystem er godkjent for våtrom, og passer fint til et slikt formål. Våtsone er hele gulvet og cm opp langs veggen; Veggene i et dusjhjørne, fra gulv til tak . Til våte rom er ikke maling av vinylgulv like uproblematisk, og man kan ikke regne med et varig resultat ved maling av vinylbelegg i våtrom. Resultatet ETTER å ha blitt malt med trestjerners Gulvmaling i farge Sort.


Jeg malte jo mitt våtrom med grå gulvmaling og det ble et supert . Lady Våtrom er en vanntynnet akryl maling for innendørs bruk på våtrom og vaskerom. Egenskaper: Lady Våtrom inngår i Jotuns Våtromsytem og kan benyttes . Vinduskarmen ble malt med en maling eier hadde fra før. Karlsen, daglig leder i Fagrådet for våtrom er meget skeptisk til billigløsninger på badet. Den billigste måten å fornye gulvet på er trolig vinyl.


Hey'di Råsterk Gulvmaling er vannbasert enkomponent maling på basis av epoxyforsterket akrylemulsjon for betongulv. Bruksområder Industri- og lagergulv . Da kan du male det med epoksymaling. Det er ekstremt slitesterkt og rengjøringsvennlig.

Comments

Popular Posts