Terrassefliser i plast

Trykkimpregnert; Underside av PP-plast; Produsert i Sverige. BufretTrykkimpregnert; Underside av PP-plast; Produsert i Sverige. BufretLignendeDet går terrassefliser på en Msom da veier 13kg.

Gulvplatene tåler det meste av vær og er enkle å vedlikeholde siden de er laget av plast. Du kan skjære til gulvplatene slik at de passer perfekt i hjørner og rundt . Plastgulv er ingen ny oppfinnelse, men er en gulvtype som blir mer og mer populært. Fra å være et litt kjedelig billig-gulv, har det forvandlet seg .

WPC terrassefliser er laget av tre og plast og har en slitesterk base av PP-plast. WPC står for 'Wood Plastic Composite' (tre-polymer-materialer). Fordelene er mange ved å bruke Wood Plastic Composite (trespon plast kompositt) materialer.


Produktene våre fliser ikke, råtner ikke, sprekker ikke, må ikke . Plastfliser kan legges på balkongen, terrassen, grusplassen og på andre jevne overflater. De passer godt der barna leker, siden de tåler vann, . Bruksområdene for plastfliser er mange fordi de er slitesterke og ikke påvirket av årstidenes temperatursvingninger.

Comments

Popular Posts