Sy gardiner til barnerom

Det er nok ikke veldig mye penger å spare på å sy sengesett, men å sy. Jeg skal sy gardiner for første gang i mitt liv. Tenkte å sy en sånn tunell på toppen, .

Her har vi samlet ulike søminstruksjoner for at du på best mulig måte skal ha alt du trenger for å komme i gang med å sy din egen gardin. Vi syr dine gardiner til konkurransedyktige priser og i tillegg av ca. De fåes med legg, rynkebånd og som liftgardiner, panelgardiner og . Sy gardiner til barnerommet, eller bestill de i en av våre butikker.

Se vårt utvalg av mørkleggingsstoffer på salg her. Du kan gjøre vinduskarmen-lengde gardiner ut av denim for et lekerom for barn. Forhenget stoff kan variere fra lett til middels vekt. Om du ikke har ti anledning eller kunnskap til å sy selv, skriv ned mål og ta kontakt med oss. Ved å velge metervare får du sydd gardiner med helt spesielle detaljer, eller du kan få sydd.


Vi har et bredt utvalg av metervare til barnerommet. Det trenger ikke være en stor jobb å fornye barnerommet. Er du litt trenet med symaskinen, er det ingen stor jobb å lage noen nye gardiner, et putetrekk eller et sengeteppe. Kjøp rullegardiner, liftgardiner, IKEA sofatrekk, sekkestoler, gardiner m.

Bli inspirert og kjøp rullegardiner, liftgardiner etc.

Comments

Popular Posts