Mass kjell myklebust as

Finn veibeskrivelse, kontaktinfo, regnskapstall, ledelse, styre og eiere og kunngjøringer. Daglig leder, Roy Myklebust (f 1969). Styremedlem, Arnt Leon Myklebust (f 1970).

Vi er eit maskinentreprenørfirma med over år i faget. Det har gitt oss verdfull røynsle og høg kompetanse innan dei fleste typar anleggsarbeid. Kontaktinformasjon for Mass Kjell Myklebust AS Dale I Sunnfjor telefonnummer, adresse, se informasjonen om firmaer.


Historiske navn, Mass Kjell Myklebust AS Myklebust Mass Kjell AS.

Mass Kjell Myklebust As, Dale I Sunnfjor Sogn Og Fjordane, Norway. Hatledalen; 69Dale I Sunnfjor Sogn Og Fjordane,. M K Myklebust Entreprenør AS fra , Sogn og Fjordane.


Mass Kjell Myklebust AS ble etablert i 19som personlig selskap, deretter omdannet til ”AS” i 1998. Vi holder til i Dale i Sunnfjord og tar oppdrag i hele . Legg jobben ut på anbud og bli kontaktet av fagfolk med rett kompetanse. M K MYKLEBUST ENTREPRENØR AS holder til på besøksadressen Hatledalen, 69Dale i Sunnfjord.


Foretaket ble startet i 1998-06-og registrert i . Historiske navn: Mass Kjell Myklebust AS. Reklameindikator: Bransje: Annen spesialisert bygge- og anleggsvirksomhet. Selskapet ble stiftet i 19og er registrert som ENK under bransjen Melkeproduksjon på storfe. Userneeds en brukervennlighetsundersøkelse for å finne ut hva våre brukere mener om nettsidene våre. Få anbud fra Mass Kjell Myklebust AS og mange andre på én gang!


Mass Kjell Myklebust AS er oppført under Snekker, Tømrer, Boligbygging og har adressen . Besøksadresse: 696 Dale i Sunnfjord. Kontaktperson: Mads Kjell Myklebust . Mass Kjell Myklebust AS er en bedrift i Dale I Sunnfjor Sogn og Fjordane i bransjer Murere og murmestere. Postadresse, 69Dale i Sunnfjord.


Mass Kjell Myklebust i Dale I Sunnfjor anmeldelser skrevet av ekte mennesker. Yelp er en gøy og enkel måte å finne, anbefale og prate om hva som er bra og .

Comments

Popular Posts