Inspirasjon til hagen

Ingenting er bedre enn å bruke sommeren til å fikse opp i hagen. Med håp om vakkert vær og tropenetter, lever vi nordmenn gjerne . Sommeren går mot sin slutt, men det blir ikke mye tid til hvile for den som har hage – allerede nå bør vårsesongen planlegges.

Hage og uterom – finn det du trenger å vite om hagen, hagearbei gjerder, lysthus, svømmebasseng og mye mer hos Vi i Villa. For de fleste av oss er det vanskelig å se hvilke muligheter som finnes i hagen. Da er det godt å vite at det finnes profesjonelle aktører som kan komme å hjelpe . Nytte, inspirasjon, trender og smarte tips.

Alt om planter, blomster, kjøkkenhage og utemøbler. Gode ideer og inspirasjon til hage og hus. Blomsterbe kreasjoner, dekorasjon, trær, planter, fontener.


Under ser dere litt inspirasjon fra Anettes gamle hage i Sandnes. Nå er det uteti enten i hage eller på terrasse og balkong. Her får du fine ideer som kan gi deg ny inspirasjon til uteplassen din!


Vi har samlet noen bilder, tips og ideer til hvordan du enkelt kan friske opp terrassen og uteområdet. Claus Dalby er en god bloggvenn av .

Følg oss på Instagram og Pinterest og ta del i vår spennende verden av kontraster mellom betong og grønt! Jeg elsker å titte på bilder som kan gi inspirasjon til hagen…. Jeg skulle gjerne hatt slike “vegger” som dette i hagen. Trær og busker gir hagen en karakter og struktur som med litt stell kan gi deg glede og trivsel i mange år fremover.


Plenen binder sammen hagen og er ofte . Hagearbeid kan være så mye mer enn bare å plante blomster. Du kan skape temahager, plante vekster som tiltrekker seg naturens ville dyrsom . Explore Aaltvedt's board Inspirasjon til Hagen on Pinterest, the world's catalog of ideas. Gardens, Danishes and Fire pits.


Published by Guillermina Gonsalez at March 9th, 2017. Disse har vaert inspirasjon for drivved sol.

Comments

Popular Posts