Blomsterkasse ute

Når du flytter blomster- og urtebedene dine opp i høyden, sparer du ryggen og knærne - og du kan samtidig bruke kassene til å . En blomsterkasse gjør seg piffer opp hagen og du kan enkelt lage en slik kasse selv. Karin fra Hjemmefikserne viser deg hvordan.

For å gjøre det lettere for deg å stelle potteplantene, har vi lagd dreneringshull i pottene, alternativt gjort det mulig å bore hull i dem. Blomsterkasse i betong er nå ferdig til bruk. Hvis blomsterkassen skal stå ute på vinterstid må det bores hull i bunnen for å drenere bort vann så den ikke fryser.


Isolerte blomsterkasser i sibirsk lerk blomsterkasse plantekasse frostsikre ute Isolerte blomsterkasser i sibirsk lerk laget på bestilling til privatkunde.

Oppgrader ditt utemiljø med isolerte blomsterkasser:Blomsterkasser på verandaen, terrassen, hagen, din bakgår gårdsplass og andre uterom utgjør en stor . Jeg lager blomsterkasser i ulike størrelser etter ønske. Disse lages i trykkimpregnert materiale slik at de tåler å stå ute hele året og kles med . Blomsterkasser laget av resirkulert industriplast. Govaerts Recycling produserer høykvalitets resirkulert plast og gummi produkter.

Comments

Popular Posts