Drammeglass

Holmegaar perfection drammeglass 5cl. Rosendahl, grand cru drammeglass 6stk. Rosendahl, premium drammeglass 5cl 2pk.

Gå ikke glipp av Christiania Glasmagasins store utvalg av kvalitetsprodukter til kjøkkenet. Vi har et stort utvalg flotte serviser til hverdag og fest samt . IKEA - SVALKA, Drammeglass, Glasset har en liten kuppel på stett, som holder drikken kald. Et drammeglass er et lite drikkeglass, beregnet til å inneholde en brennevinsdram.

De fleste drammeglass har stett, men det forekommer også drammeglass . Les mer om Eagle Products Drammeglass i stål. Trygg handel med Prisløfte og 1Dagers Åpent Kjøp. Cabernet er designet av Peter Svarrer for Holmegaard og er en elegant vinserie på høy stett og med vinglass utformet for å fremheve vinens aroma og . Spiegelau glassene har vunnet en rekke utmerkelser og oppnår alltid topp score hos eskpert paneler, mesterbryggere og andre bransjefolk. Vis lager totalt i din lokale butikk:.


Håndlaget drammeglass som passer til jul, sildefesten eller andre festmiddager. Se flere glass, og bli inspirert i nettbutikken! Grand Cru drammeglass fra Rosendahl har en god tyngde og en passende størrelse, som både gjør dem velegnet til en servering av kald snaps og til små shots . Eagle Products treartikler har lange tradisjoner. For over år siden anbefalte vi drikkekopper i tre på tur i skog og mark.


Dekk et fint festbord med disse festlige drammekaraflene fra Hadeland Glassverk. Les mer om Hadeland Glassverk Gilde . Tre stk stilige drammeglass i tre med skinnpose fra Eagle Products, passer perfekt til en helaften rundt bålet med god mat og drikke.

Comments

Popular Posts