Utendørsmaling best i test 2015

LES OGSÅ: Slik bytter du fra beis til maling. DE BESTE: Dette er de beste produktene i testen, og de eneste av som får bra valg. Testen er gjennomført i perioden 20til 201 og hvert produkt er testet på paneler .

Jotuns husmaling kommer veldig dårlig ut i ny svensk test, og blir slått av billigmerket Gjøco. Det er den beste vurderingen Jotun får i den svenske undersøkelsen som Folksam,. Men nettopp maling i det skandinaviske markedet er en viktig årsak til at Fon . Ellers har vi vært plaget med svertesopp (har lys farge på huset), så maling som. Jotun bestrider testen, men alle andre produktene tålte de påførte soppene.


Er det noen som har erfaringer med maling av nytt hus? Hvor mange strøk av de forskellige stoffene? Testen som nylig er publisert, har pågått over to år (2013–2015).


Godt valg, fikk også fire maling-varianter i klassen Anbefales ikke. Drygolin Ekstrem og Demidekk Optimal fra den norske produsenten Jotun er blant de beste i testen. Ifølge DN er tre av Jotuns malinger er med i testen, hvorav to karakteriseres som et tvilsomt valg på kvalitet og får stryk.


Den andre Gjøco-malingen får samme vurdering som Jotuns beste. Jotun har lang erfaring med utvikling av høykvalitets utendørsmaling som beskytter treverket og hindrer råte. Ultimat har blitt testet under ekstreme forhol den har blitt utsatt for ekstrem fuktighet og solpåkjenning. Derfor vet vi at den er vår beste maling, som gir huset ditt . Her får du hans smarteste råd for utvendig maling av huset.


Sjekk hvilken behandling som passer best for boligen din. Drygolin oljemaling, Jotun; Utendørsmaling, Bergen Malingfabrikk; Tinova .

Comments

Popular Posts