Maling med kvistlakk og grunning

Med Jotun Kvist- og sperregrunning har du både kvistlakk og grunning i ett og samme strøk. Selv de beste interiørmalingene er avhengige av et godt . Jotun Kvist- og sperregrunning kombinerer kvistlakk og grunning i ett produkt.

Nå er det enkelt å male gulnet panel. Når det gjelder maling av ubehandlet panel, kan man enten legge to-tre ganger kvistlakk på kvist før man grunner, eller . Maleren viser hvordan du maler en innervegg med panel med perfekt resultat. En kombinert kvistlakk og sperrende grunning som brukes på alle flater med behov for.

Les mer om Jotun Kvist- og sperregrunning. Når du påfører kvistlakk er det viktig at du maler tynne strøk, slik at det ikke synes. Jotun Kvist- og Sperregrunning er en vanntynnet, sperrende og isolerende grunning. Bruksområde: Alle flater med behov for sperring og kvistlakk, på nytt og . Teknisk sett kunne du sløyfet både kvistlakk og grunning, og likevel vært heldig og fått et bra resultat. Kvistlakk er grunning til kvister i treverk.


Kvister utskiller harpiks, eller kvae, lenge etter at treet er felt. I noen tilfeller pipler det ut en . Ofte er maling av panel alt som skal til for å få et rom til å se helt nytt ut.

Comments

Popular Posts