Lage betongkrukker

Betong er i vinden som aldri før, så hva med å lage en blomsterkasse i betong? Det nylanserte produktet Weber Hobbybetong passer perfekt til denne type . Hovedingrediensene for å lage denne er en plastikkflaske, støpsel- og ledning og betong.

Jeg har fått dilla på betong, betongprodukter du kan lage selv. Jeg har fått dilla selv om jeg ikke har laget en eneste ting selv. Betongkrukker passer godt til både moderne og gammeldagse hager. Fine krukker til balkong, terrasse eller .

Prøver du deg på å støpe med betong, kan du lage virkelig flotte ting. Betong er et litt ukjent materiale for mange, men det er faktisk lett å jobbe . Felles for betongstøpeprosjektene, er at du må lage en støpeform, som er et speilbilde av det du skal ende opp med å ha støpt i betong. Det er så mye fint man kan lage selv av betong til hagen og ellers – Vi gjorde et lite forsøk i sommer. Ingen av oss har noe som helst erfaring . Man kan kanskje tenke seg at betong er noe avansert som kun kvalifiserte byggearbeidere kan mestre. Men man kan enkelt få det til selv.


Her får du to metoder å lage superkule vaser på! Det eneste du trenger er sement, resten har du garantert i huset fra før!

Den første metoden er den enkleste . Variasjonsmulighetene er uendelige, og du kan enkelt lage. Denne brosjyren er både for deg som vil prøve å støpe i betong for første gang og til deg som.

Comments

Popular Posts