Hvit pyntestein

Dekorstein hvit, kg sekker, leveres i til mm, og til mm. DEKORSTEIN MARMOR HVIT RUND 15-25MM . Byggmax - kjøp billig og bra byggematerialer innen Stein.

Her hos Byggmax har vi et stort utvalg av alt til hage og hjem. Dekorstein er prikken over i'en og mye brukt i hagedesign. Det finnes utallige muligheter og det er bare fantasien som s. Dekorativ hvit marmor som lyser opp blomsterbedet.

Kan også fint brukes i krukker, langs husveggen, i lyskassa i kjellerv. Pyntestein er perfekt til å dekorere i be blomsterpotter, blomsterkasser, langs huset eller som bordpynt. Pyntestein finnes i flere ulike fargevarianter. Elvesteinstypene vi forhandler er stort sett pyntestein som er rund i formen.


Pyntestein, eller ofte benevnt som dekorstein lagerføres i sort og hvit tromlet marmor og.

Den hvite marmoren er Bianco Carrara med innslag av grå farger. Aaltvedt dekorstein Arctic white tromlet marmor 40-60. Artic white tromlet marmor fra Bergamo-området i Italia.


Dekorstein White Tromlet 25-Hvit Dekorstein Pyntesingel Aaltvedt Stein. Når steinen leveres i sekker er den fortsatt delvis dekket av hvitt støv fra tromlingen. Steinene kommer i flere størrelser, farger og mengder Eks.


Hvit marmor er den vanligste fargen, men du kan også få fargene sort, rød og grønn. Disse fargene er tatt ut fra spesielle årer i fjellet. Kan også fint brukes i krukker, langs husveggen, i lyskassa i. Dekorstein er prikken over i'en og mye brukt i .

Comments

Popular Posts