Grønne planter på soverommet

Det er i såfall motsatt, grønne planter tar jo opp COfra lufta og omdanner dette til O(oksygen). Legevendelrot er en av de mest perfekte plantene for rommet ditt, ikke bare for å. Dette er de perfekte plantene for soverommet ditt – de er effektive og 1 .

Det finnes ulike synspunkter på om det er dumt å ha planter på soverommet. Noen mener at planter må ut av soverommet om natta pga. Grønne planter passer inn i flere rom i hjemmet ditt.


Hva med å plassere plantene på badet og soverommet og ikke bare i stua.

Til slutt et lite ord om det grønne alibi i mange hjeplantene. Grønne planter setter et trivelig preg på omgivelsene, men det er ikke alt. Få et godt inneklima med grønne planter.


Plantene renser luften, fjerner giftstoffer og øker luftfuktigheten. Rent praktisk betyr dette at jo mer grønt vi har rundt oss, jo bedre blir luften. Vel, jeg har hatt planter på soverommet i årevis i god tro om at de . Men det er ikke bare derfor vi ønsker oss et hjem fylt med grønne, vakre vekster. På soverommet kan man innrede med planter som gir bedre natteluft, . Er litt usikker på akkurat det der og finner ikke noe om det i boken min .

Comments

Popular Posts