Trekasser plantasjen

Selger en medium og en stor trekasse, kjøpt på Plantasjen for ett års tid siden. Den minste trekassen har jeg malt med frescomalingen fra Pure Original. Superbruker; Anonym bruker; Medlem; 29innlegg.

Det er blitt en stor trend å dyrke egne kryddere, grønnsaker og blomster. Enten du vil dyrke i vinduet, på balkongen eller i en pallekarm, finner du de produktene . Dyrk dine egne lettstelte grønnsaker, kryddere og bær på en praktisk måte i pallekarmer. De kan du plassere i hagen, på terrassen eller .

På plantasjen fant jeg disse råkule hvite trekassene. De er hvite og med tavlemaling i front slik at man kan skrive hva kassen inneholder, helt . Vil du ha det enkelt, er dette opphøyde bedet fra Plantasjen både billig og funksjonelt. Plantekasser til hagen og terrassen. Innred balkongen med terracottapotter og uteplanter fra plantasjen, rustikke trekasser fra Granit, og dipdye pute fra HM Home. Retro lampe i kobber, bordlamper og trekasser fra Solstrand interiør . Trekassene fikk jeg fra Askøy hagesenter.


Hvit trekasse med tavle : 19- Plantasjen. Trekasser orginale : 19- Mestergrønn Askøy.

Comments

Popular Posts