Universalledd

Et universalled kryssledd eller kardangledd er et ledd mellom to aksler som tillater disse å ha noe avvikende akser. Universalledd er som oftest brukt for å . Elso som er datterselskap til Elbe, tilbyr universalledd i både glidelagret og nål-lagret utførelse.

Leddene kan levereres i ulike materialer som rustfritt, bronse . Du finner også informasjon om Mädler universalledd HER. Kontakt Jens S Norge for sortiment og leveringstider. Link til vår e-post finner du lengre ned på siden .

Utsolgt Begrenset lager Lagerstatus. Belgkoblinger som er spesial konstruert for å oppta aksielle-, radielle- og vinkel forskyvninger. SKFs universalleddsett har brakt lastebilene et skritt nærmere en vedlikeholdsfri tilværelse. Med sitt utvalg av vedlikeholdsfrie universalleddsett . ANT7035Aero-Naut Gjenget boss for universalledd 5m § Før kr. Gjenget boss for universalledd 5m § Før kr.


Universalled kobling mellom to aksler som tillater at den drivende akselen kan stå i en skråstilling i forhold til den drevne akselen.

Comments

Popular Posts