Tjæralin pris

Tjæralin Dekkende er en oljebasert dekkbeis som kan legges rett på nytt treverk, du slipper egen grunning. Produktet er svært godt egnet for både nye og gamle . Tjæralin Gård er spesialutviklet for uisolerte bygg som for eksempel låver, uthus, fjøs og driftsbygninger.

Velg butikk for å se prisen i ditt varehus. Tjæralin AS er en leverandør innenfor malingsbransjen som leverer førsteklasses produkter til å bevare og fornye huset. Jeg ble anbefalt Tjæralin dekkende av den lokale Byggmakker da jeg skulle male mitt 1år gamle sveitserhus for år.


Tjæralin AS er en nisjeleverandør innenfor malingsbransjen som leverer førsteklasses produkter til å bevare og fornye huset.

Kun de beste råvarer og høy fokus .

Vi sjekket også Tjæralin og andre produkter med tjære, men fikk en del. Setter du pris på et vakkert transparent utseende med lød og . TJÆRALIN MARCOPOLO MATT SØLV L SABLE ARGENTO . Tjæralin Treolje inneholder lite løsemidler og har et svært høyt oljeinnhold i tillegg til tretjære linolje og soppdrepende middel Dette gir en homogen overflate . Tjærebeis er forholdsvis dyrt, så sjekk gjerne prisen hos flere forhandlere. Det er ulike merker på markedet, og det kan noen ganger oppstå . De har mere tørrstoff og bedre inntrengning.


Tjæralin har en brukbar olje, det samme med Gjøco sin Herregård . Tjæralin gir grunning og toppstrøk i ett og samme produkt. Tjæralin inneholder effektive soppdrepere. Tjæralin Treolje inneholder lite løsemidler og har et svært høyt oljeinnhold i tillegg til tretjære, linolje og soppdrepende middel.


Hei, Har du kjenskap til Tjæralin sine produkter for behandling av utvendig bordkledning? Huset mitt er behandlet -strøk med denne type .

Comments

Popular Posts