Til bords

Kjøkkenartikler, serviser, glass, bestikk og interiør på nett - Velkommen Tilbords! Her finner du noe for enhver smak! Hos Tilbords finner du produkter utviklet med fokus på estetikk, brukervennlighet og kvalitet.

Hos Tilbords finner du produkter utviklet med fokus på estetikk, bruksvennlighet og kvalitet. Noen av produktene finner du kun hos oss, mens en del er godt . Tilbords ønsker deg velkommen til en hyggelig handel i lyse lokaler. Vi fører serviser, glass, bestikk, kasseroller, kjøkkenartikler og interiør varer.

Tilbords er en landsdekkende kjede som fører et bredt utvalg av serviser, glass, bestikk, kjøkkenartikler, interiørartikler, lys og servietter. Tilbords er en landsdekkende kjede som fører et bredt utvalg av serviser, glass, bestikk, kjøkkenartikler, lys, servietter og interiørartikler.

Tilbords er en norsk butikkjede som ble stiftet i 1976. Vi selger porselen, glass, kjøkkenutstyr og interiørprodukter. Vi har 1butikker over hele landet, mens . Hos TILBORDS fører vi et bredt utvalg av serviser, vinglass, bestikk, kjøkkenutstyr, interiør, lys og servietter. Du vil også finne flotte gaver, tidsriktige og . Tilbords er butikken hvor du finner inspirasjon til å skape vakre hjem og hyggelig stemning på kjøkken og bord.


AMFI Steinkjer, Sjøfartsgata 77Steinkjer. Tilbords har produkt utvikla med fokus på estetikk, brukarvennlegheit og kvalitet. Merkevarer: Kosta Boda, Magnor, Lè creuset, Rosendahl, Georg Jensen, Sabor, . Vi er et glassmagasin som fører mange merkevarer.


Kom og besøk vårt trivelige miljø! Tilbords skal være stedet hvor du finner produktene som skaper fornyelse i hjemmet uten å måtte pusse opp.

Comments

Popular Posts