Nordsjø fargekart grå

Vår fargepalett gir deg et stort utvalg av flotte farger å velge mellom. Se gjennom fargekartene for å finne fargen du ser etter. Interiørbeis og panellakk fremhever treets naturlige struktur ved å sette farge til både nytt og gammelt gulnet panel, gir interiøret en ny dimensjon og det vakre .

Fargepalett, tar utgangspunkt i rød som en av fargene fra vår historikk, som i kombinasjon med lyse farger, skaper et moderne og fremtidsrettet uttrykk. Nordsjö, nordsjø, farger, fargekolleksjon, NCS, NCSfarger, fargekode. Grått er en balansert farge som skaper ro og harmoni i sine omgivelser.


Vi er på vei ut av en epoke der grått, sort, hvitt, beige og greige er på vei.

Både Nordsjö og Fargerike lanserer fargekart med mange forslag til . Kanskje har du også merket at noen farger får deg til å føle deg på en. Dette er en tvetydig farge, der halvparten består av hvitt og halvparten av svart. Er du også på utkikk etter en ren grå og nøytral farge til kjøkkenveggen som.


De vakre fargene fra vårt fargekart er designet av Nordsjös egen Colour . Tale Henningsen, tidligere fargedesigner i Nordsjø, har hvite Nordsjø-favorittene:.

Comments

Popular Posts