To rom og et kjøkken

To Rom og Kjøkken er en spennende restaurant i Trondheim hvor vi satser på høy kvalitet i alle ledd. To Rom og Kjøkken, Trondheim, Norway. To Rom og Kjøkken, TrondheiSe 6objektive anmeldelser av To Rom og Kjøkken, vurdert til av på TripAdvisor og vurdert som nr. To Rom og Kjøkken i Trondheim lager trivsel og mat på aller beste vis, med fagkunnskapen i skjønneste orden.


Det er ikke alle som får vin fra 19i vinpakken når de gjester To rom og kjøkken, men restauranten klarer seg mesterlig også uten slike . Gourmetrestaurant med meny inspirert av sesongbaserte lokale råvarer i kombinasjon med mattradisjonene fra Middelhavsområdene.

To rom og kjøkken får status som anbefalt restaurant. The White Guide Nordic anbefaler rundt 3restauranter i hele Norden, inkludert . Kjendiskokk Gordon Ramsays trondheimsbesøk ga full uttelling for flere i restaurantbransjen. På To rom og kjøkken har de allerede mottatt .

Kontaktinformasjon for To Rom og Kjøkken Trondheim, telefonnummer, adresse, se informasjonen om firmaer. YVIND RISVIK) Trondheim-restauranten To Rom og Kjøkken ved eier Roar Hildonen er blitt hedret med utmerkelsen Årets Restauratør. Bli med på en unik mat- og vinkveld på To rom og Kjøkken hvor unike viner fra Toscana serveres til en eksklusiv femretters meny basert på høstens briljante . På næringslivskonferansen Manifestasjon Restauratør Roar Hildonen mottar prisen Årets bedrift . Og som kronen på verket besøkte han brasseriet To rom og kjøkken.


Vanligvis har det ikke åpent til lunsj, men nå fikk de ansatte fart på seg. Om du elsker utsøkt mat, med råvarer av ypperste kvalitet og smaker som virkelig pirrer smaksløkene er To rom og kjøkken absolutt . Roar Hildonens restaurant To Rom og Kjøkken har fått skryt av Gordon Ramsay, og nå er de nominert til Årets Restaurant i Trondheim. Den trivelige restauranten To Rom og Kjøkken i Trondheim drives av to menn – den ene har mer enn års erfaring fra restaurantbransjen og den andre er .

Comments

Popular Posts