Rød sprit

Rødsprit er 70- denaturert etylalkohol, etanol (C2H5OH). Rødspriten er tilsatt et denatureringsmiddel som gjør den ubrukelig til mat og drikke, samt ofte . Også for vindusvask og flekkfjerning.

Rødsprit består jo av etanol, altså samme alkoholen som vi kjenner fra øl, vin og brennevin. Isopropanol eller rødsprit til rens av CPU. Etanol tilsatt et rødt fargestoff, gjerne fuksin, som gir alkoholen en rødlig farge og sammen med eventuelle andre . Til spritkjøkken, spritbrennere og røkeovner. Frostvæske til VVS-system, spylervæskesystem osv. Kemetyl Rødsprit er svært anvendelig til flekkfjerning på tekstiler.


Identifikasjon av kjemikaliet og ansvarlig firma. Rødsprit består blant annet av av etanol og denatureringsmidler. Et lite barn kan bli forgiftet etter å ha tatt en slurk av dette produktet.


En mann fra Trondheim døde av metanolforgiftning. Politiet advarer mot metanol i rødsprit. Selv om rødsprit teknisk sett er etanol .

Har prøvd å drikke rødsprit noen ganger ja. Om du siler den i et kullfilter på minst en meters lengde klarer du å fjerne endel av denatureringsstoffene, bl. Hva skjer når en person drikker rødsprit? Symptomer på forgiftning er blant annet kvalme, oppkast, lavt . Man trenger heller ikke å sile den igjennom en loff da det ikke har noen . Når blandingen sprutes på ruten, forsvinner isen med det samme.


Rødsprit består av denaturert etanol. Utmerket rense og avfettingsmiddel medl mange bruksområder. Eieren av firmaet som lagde metanolholdig rødsprit som totalt seks personer døde etter å ha drukket, er frikjent av Kalmar tingrett i Sverige.

Comments

Popular Posts