Påskepynt i skolen

Oppskrifter; påskeoppskrifter på krem. Påskeguiden; oppskrift på påskemarsipan, tips til dekorering av egg. Påskepynt; her er noen ideer til enkle ting du kan .

Resultatet ble stilt ut i kantina. Her finner du våre ideer til hjemmelaget påskepynt. Vi har laget moderne påskekyllinger. I to kunst og håndverktimer har 4.

Når de var ferdig med kyllingene kunne de lage noe . Jenta mi laget disse på skolen 1363981800400. Og gutten min laget disse i bhg 1363981838967. Det var forresten en flott påskelunsj vi hadde sammen, hele skolen. Poser med isoporkuler, farget papir og fargerike fjær er forvandlet til kreativ påskepynt denne uken før påske.


Alle klassene har fått hvert sitt . Denne uken har vi laget en karsehøne. Det er hyggelig å ta med seg påskeduken og karsekurven hjem.

I KH har vi sydd påskehare og dekorert egg. Egget i midten med fjær er fra barnehagen. I dag jobbet vi videre med påskepynten som Christina og klassene begynte på i går. Sist endret: aldri Forfatter: Henriette og . Gå inn på artikkelen for å se bilder av mye fint håndarbeid!


Denne uken har trinnene laget påskepynt. Bjoneroa skole er en fådelt skole i Gran kommune på vestsiden av Randsfjorden. Og her ser dere årets produksjon av påskepynt på mellomtrinnet.


Guttene på SGC har laget flott påskepynt:) Publisert: 07. Sist endret: aldri Forfatter: Anette Bjørheim. Vi har malt en blyantholder i fine påskefarger . Det var eggevarmere og påskekyllingdusker.


Bratsbergkleiva skole ligger i Skien.

Comments

Popular Posts