Kusmi te sandvika

Grønn te fra Kina med smak av jordbær. Her finner du en oversikt over alle butikker på Sandvika Storsenter. Se åpningsti butikkinformasjon, etasje og kontaktinformasjon (tlf, e-post).

BufretLignendeKusmi Tea har sin opprinnelse i 186 da Pavel Kousmichoff eksperimenterte med ulike blandinger i St. Han var den første som blandet te, blomster . Vi har fått inn masse høykvalitets Kusmi-te… Den er rik på smak og det er godt for kroppen. Vi har løsvekt og tebrev i mange varianter.

Unik og luksuriøs teblanding fra det tradisjonsrike tehuset Kusmi. Mangler: sandvikaNoen tedrikkere her? Forum › Snikksnakk (krever innlogging) › Mellom himmel og jordBufret23. Drikker en del Kusmi te om dagen, og dette er min nåværende favoritt.


Te- og kaffe-butikken ved Løkke bru i Sandvika - trooor den . Te har alltid vært en favoritt hos meg når høsten og vinteren kommer. Kusmi tea er en stor favoritt sammen med blant annet pukka og harney sons, så da jeg. Det er også en pop-up på sandvika storsenter frem mot jul! Brodtkorbsgate 13Sandvika, Norway. Det vil bli servert sjokolade fra Summerbir Kusmi te og kaffedrikker fra kaffevogn . Grønn te brukes i mat og som medisin.


Grønn te med mandel fra Kusmi Tea, kr 159. Butikker på Sandvika Storsenter og på Majorstuen.

Comments

Popular Posts