Armbåndsur merker

Her finner du et godt utvalg i alle typer klokker! Herreklokker, dameur, barneklokker, dykkerur, pulsklokker og mye mere! Linker til de offisielle hjemmesidene til mange av verdens urmerker.

Har vi glemt noen så send oss en mail. Spar opp til på klokker hos Skandinavias største nettbutikk med eksklusive klokker fra Rolex, Omega, Breitling, IWC, Tag Heuer, Gucci, Armani, DG . Thune Jewelry Watches Gullsmed Urmaker med nettbutikk og butikker i Norge. Vi tilbyr unike gifteringer og forlovelsesringer og diamantsmykker.

I dag er armbåndsur ansett som ett viktid tilbehør, mens luksus ur anses ett smykke og ett samleobjekt. Det er denne spesielle egenskapen som har gjort merket så ettertraktet. Fossil ble grunnlagt i 19og gjorde armbåndsuret til et trendy must. Armbåndsur kan grovt sett deles inn i fire kategorier: Mekaniske ur.


Swatch bestemte at de ikke vil selge urverk til andre merker enn de de . Urverk er blitt kunstverk i seg selv, og armbåndsur er et av få elementer. De fleste menn har minst ett armbåndsur de sverger til, og gjerne flere,. Jaeger Le Coultre, Hublot og lignende merker.

Comments

Popular Posts