Hvordan male tak inne

Når du skal male tak, gjelder det å ha utstyret og teknikken i orden. Som ved alle malingsprosjekter innendørs, begynner man med å ta vare . Maleren viser hvordan du maler gipstak med perfekt resultat.

Her får du tips til hvordan du går frem. Begynn med å prøvevaske en liten del av taket. Hvis malingen blir sittende, kan du fortsette å . Det å male taket er enkelt bare du vet hvordan.

Få tips til hvordan du maler med den nye takmalingen. Her kan du se hvordan du enkelt maler taket inne. LADY Perfection takmaling får du i mange forskjellige takfarger.


Det er frustrerende å male et slett tak. Uansett hvordan rullen føres blir det striper, skjolder og skjemmende skjøter. Mange kvier seg for å male taket – med en viss grunn!


Men med riktig verktøy, gode arbeidsmetoder og kvalitetsmaling vil jobben være både . Skal til å male taket, har kjøpt meg rulle + rullepensel(kalles det det?) og stang slik at jeg kan stå på gulvet å male. MEn det drypper så sinnsykt mye, fra sidene .

Uansett malingsvalg starter du med å male taklistene og benytter samme maling som du har tenkt å bruke i resten av taket. Idag har jeg en liten sak, nemlig at det er ingen sak å male tak! Jeg har hørt malere forgremme seg over maling av tak.


Hvordan lysne gammelt panel, og hvordan holde nytt panel lyst, får du vite her.

Comments

Popular Posts