Akustiske gardiner

Akustikk har blitt et økende problem i dagens byggeskikk med lite bruk av tekstiler og materialer som i seg selv har en støydempende effekt. Ved å bruke spesielt utviklete garntyper har de introdusert tynne gardiner som slipper lyset gjennom, men som har helt uovertrufne akustiske egenskaper. All tekstil hjelper med demping, men noen ganger må man også bruke produkter spesielt utarbeidet til å absorberer lyd.

Solskjermingsgruppen AS har prosjektert og levert akustikk gardiner til Oslo Cancer Cluster Innovasjonspark. Det er slutt på de tider da gardiner først og fremst skulle være. Flortynne akustiske gardiner har evnen til å dempe lyden, samtidig som de . Akustisk regulering i private boliger blir mer.

Dersom de akustiske forholdene er spesielt tilrettelagt for. For tett inn til vinduer for å få god akustisk effekt, uhensiktsmessig. Bruk gjerne lange og fôrede gardiner. Mellomfores gardinene med ullfilt gir dette maksimal uttelling.


Tekstiltapet er fint på veggene, men det . Akustikk er et vanskelig felt og har mange myter. Gardiner – Tykke gardiner i kombinasjon med tepper vil definitivt gi deg et stillere og mer .

Comments

Popular Posts