Teak hagemøbler vedlikehold

Her følger noen gode råd til vedlikehold av hagemøbler i tre. Hardtre er i familie med teak, men har ikke helt de samme egenskapene. De fleste hagemøbler av tre må vedlikeholdes, også møbler av trykkimpregnerte materialer. Unntaket er teak om du ønsker å la dem bli grå, som de naturlig blir . Gi hagemøblene dine i tre et lengre liv gjennom jevnlig vedlikehold. Hvis du har hagemøbler av teak kan de holde i mange år uten . Oljing egner seg best for møbler i edeltre, som for eksempel teak.


Vi anbefaler å beise der du kan, fordi det krever mindre vedlikehold senere. Utemøbler av hardved tåler mye juling. Men det er viktig at de blir oljet, og da med den riktige oljen. Olje til hardved skal ikke danne sjikt.


Produkter for vedlikehold av teakmøbler. TEAK er den beste og mest holdbare tresorten som det lages hagemøbler av. Ofte er hagemøbler i teak, som er et edeltre.


Unngå at hagemøblene dine blir misfarget og stygge ved å behandle dem på riktig måte. Lær hvordan du skal vedlikeholde hagemøblene dine i tre her.

Teakmøbler krever ikke mye vedlikehol så sant du ikke oljer dem, ifølge Høye. Teakmøblene inneholder mye olje og harpiks fra naturen av, . Vi satser derfor mye på hagemøbler i polyrotting (kunstrotting), lakkert aluminium, polytekstil, plast og teak - alt i god kvalitet. De fleste møblene trenger strengt .

Comments

Popular Posts