Ral fargekart

Vi gjør oppmerksom på at fargene kan avvike noe på grunn av fargegjengivelsen på skjermen. This site shows the colors from Classic RAL. RAL is an internationally color standard from RAL GmbH.

It is used for defining colors for varnish, powder coating . De fleste av våre produkter kan leveres i alle RAL farger. Vi gjør oppmerksom på at farger vist på skjerm . RAL benyttes i dag på mange områder, blant annet ved lakkering. RAL består av nummer som tilsammen identifiserer fargen.


RAL-farger er standardfarger vi kan levere i alle slags lakk- og malingstyper. En del av våre produkter kan lakkeres i ønsket RAL farge. Her er et RAL fargekart til inspirasjon.


Dette programmet gjør det mulig å finne tilsvarende Hempel fargekode og RAL Classic fargekode, samt lignende farger og fargegrupper. Fargekart med 2standard RAL-farger (4-sifrede koder). En oversikt over alle de 2Classic RAL-kodene oversatt til nærmeste standardiserte NCS-kode, til eksakt NCS-kode og hvor stor visuell forskjell det er mellom . RAL er et fargesystem utviklet i 19av Deutsches Institut für Gütesicherung und Kennzeichnung e. RAL) for å skape et enkelt system for å vise ulike farger.

Dette RAL fargekartet er kun ment som referanse. Det kan være fargeavvik på dataskjermen , eller en annen enhet du bruker for å se denne nettsiden, og i bildet . Det bør derfor ikke være tilfeldig hvilke farger du omgir deg med. EMHART RAL FARGEKART Skruer Fargekart som viser de vanligste fargevalgene.


Dette er bare noen av ordene som beskriver NorDans farger. RAL-farger: Vi kan levere de fleste RAL-farger i maling (tre) og pulverlakk (aluminium) mot en .

Comments

Popular Posts