Maling av lister og karmer

Utstyr - teknikk - maling - farge - glansgrad. Har du umalte lister i boligen din? Med riktig utstyr og fremgangsmåte er det ikke vanskelig å male dem.

Her er tipsene som gjør jobben enkel. Denne bruksanvisningen gjelder for tidligere malt listverk. Det er mest gunstig å male treverk i vinterhalvåret for å minimere synlig kryp.


Listverk er ikke vanskelig å male.

Vi gir deg tips og råd om fargevalg, fremgangsmåte og riktig verktøy når du skal male listverk. Er egnet for både listverk, dører, vinduer og møbler. Blank maling på taklistene vil gi et markert skille mellom vegg og tak. La oss si du maler veggen din supermatt med fargen LADY Pure Color 72Chi, mens lister og karmer får samme farge, altså 72Chi, i en . Og det er klart at vi har flinke malermestre som hjelper oss med å male i forkant av fotoopptaket.


Noen synes kanskje det er vanskelig å få en perfekt finish, spesielt på dører og lister. For noen dager siden fikk jeg spørsmål av ei dame som lurte på om jeg kunne forklare litt rundt maling av dører og karmer for å få best mulig . Men ujevne sprekker langs tak- og gulvlister er bare til irritasjon. Nå brukes vanntynnbar maling også til lister, vinduer og dører.


Begynn med å male langs listene, hjørner og stikkontakter med en skrå eller. Husk å bruke maskeringsteip på lister og karmer, og pass på å ta en vegg av .

Comments

Popular Posts