Dylon farge

Dylon Tekstilfarge for maskin gir en strålende fargeekte farge. Dylon tekstilfarge for Håndvask er beregnet for farging av små ømfintlige plagg eller håndarbei f. Dylon tekstilfarge, for farging av tekstiler i vaskemaskin.

Farg maks 6g stoff og ikke fyll mer enn halve maskinen, ellers kan det oppstå flekker. Dylon tekstilfarge, til farging av tekstiler i vaskemaskin. Farg maks 6g stoff og ikke fyll mer enn halv maskin, ellers kan flekker oppstå. DYLON stoffarger gir deg et stort spekter av muligheter med farger, - enten du ønsker å friske opp garderoben, gi nytt liv til en gammel kjole, eller legge til .

DYLON tøyfarger gir deg et helt spekter av muligheter med å farge stoffer. Enten du ønsker å friske opp garderoben din, gi en gammel kjole ett nytt liv, eller legge . Flytende tekstilfarge for vaskeekte innfargning i vaskemaskin eller for hånd. DYLON FARGESAMLER 15STK Dylon Colour Catcher er et produkt som gjør det.


Dylon maskinfarger gir deg mulighet til å friske opp stoffer som har mistet farge og glans, eller du kan sette ny farge på et tekstil i hjemmet.

Comments

Popular Posts