Skjære glassflaske

Noen som har noen ideer til hvordan man kan skjære av bunnen på en glassflaske? DIY drikkeglass av øl,vin og spritflasker! Hvordan dele en glassflaske (rebua) - Blogg. Skjær en bein kant rundt flasken med en glasskjærer.


Vi lagde en støtte til å feste glasskjæreren på, da ble det lettere å skjære beint. Tid for hjem forvandler brukte vinflasker til lekre lamper. Fruen i huset ønsker å kappe av litt på en glassflaske.

Hvordan skal jeg løse det for å bevare husfreden? Visste du at selv om glasset er meget soli er det veldig godt kuttet i spesielle skjæremaskiner. Kutte glassflasker kan ofte være en frustrerende oppgave, spesielt hvis poengsummen linje på flasken ikke er helt rett. Derfor vil jeg vise deg hvordan å lage en . Det gjør at du får kjøling mens du skjærer, og det er avgjørende når du kutter i glass.


Da unngår du varmgang og spenninger, som igjen fører til . Glassflasker presentere en enda vanskeligere utfordring på grunn av deres form. Men hvis kunstprosjekt krever skjære et hull i en glass flaske, er det to ulike .

Comments

Popular Posts