Pynte koldtbord

Koldtbord er fristende og flott til store anledninger. Det meste får man kjøpt ferdig i butikken. Da er bare det morsomme igjen, å pynte .

Noen ganger er et skikkelig koldtbord på sin plass til festen, enten det er vennefest, høytider, konfirmasjon eller andre festlige lag. Oppskrifter for pynt til koldtbord. På myTaste vil du finne oppskrifter for pynt til koldtbord samt tusenvis av lignende oppskrifter. Denne gangen er det en flott dame som heter Tone som skal lage koldtbord til sin kjære mann som er år, og hun var rådvill på hvordan man . Skal du arrangere konfirmasjon eller selskap på 17. Senk skuldrene med TV-kokkens beste tips og oppskrifter for en vellykket festdag!


Det er mange som velger koldtbord til konfirmasjon og andre festligheter. Sjekk alt av dekketøy, fat, pynt osv, slik at alt er klart. Pyntet med salatblader, perletomater, agurk, sitron og dill.


Men rester av koldtbord er bare en bonus ;). Hva har dere på fat med feks: Røkt skinke Fenalår Røkt laks Roastbeef Spekeskinke. Alt om koldtbordet: Forslag til retter, anretning og ideer.


Så kan du bare legge på fat og pynte før gjestene kommer på den store dagen.

Comments

Popular Posts