Ncs til ral

Alternative colours and convert colours to and from the RAL, BS480 BS525. Farrow and Ball, Little Greene, Federal Standard 5and NCS ranges.

Fargeillustrasjoner og informasjon om RAL og NCS i trykksakene våre er å betrakte som veiledende og angir nærmeste fargekode. En oversikt over alle de 2Classic RAL-kodene oversatt til nærmeste standardiserte NCS-kode, til eksakt NCS-kode og hvor stor visuell forskjell det er mellom . Digital fargemåler som raskt og nøyaktig finner nærmeste NCS eller RAL farge på alle typer overflater.

Fargemåleren kjøper du i vår nettbutikk. Det finnes en tabell som angir nøyaktig og nærmeste standard NCS-nummer til hver RAL-farge. Med RAL menes vanligvis RAL Classic, der fargene betegnes med et firesifret nummer. Blant RAL-fargene finnes, til forskjell fra NCS-fargene, blant annet . Her er de mest valgte NCS og RAL farger til inspirasjon:. FANTONI STRIPES standard farger NCS-RAL lakkerte MDF paneler.


Med RAL- og nærmeste NCS-betegnelse. Formular til indtastning af NCS koordinater. Farven vises som baggrundsfarve i et nyt tomt vindue. Et trykt fargekart gir ikke en eksakt fargegjengivelse. Fargekartet viser standardsortimentet.


Der findes betegnelser for langt flere farvenuancer i NCS systemet end i RAL systemet, så du kan ikke finde ikke en direkte oversættelse. RAL-farger: Vi kan levere de fleste RAL-farger i maling (tre) og pulverlakk. NCS-farger vil tilgjengelighet, kostnad og .

Comments

Popular Posts