Jotun heksesot

For å bli kvitt heksesot må man kjenne årsakene til at det oppstår. Bruk Jotun Husvask i et uttynningsforhold til eller Flügger Fluren. Heksesot er svart misfarging som fester seg på vegger og andre steder i boligen, og problemet er blitt stadig mer vanlig i norske boliger de siste .

Flügger sot og nikotinrens eller Jotun husvask. Påfør ett til to strøk med Jotun Grunning for Sperring og Isolering eller Jotun Kvist- og Sperregrunning (avhengig av hvor stort problemet med heksesot har vært). Ekspert advarer mot heksesot – den kommer fort og brutalt.


En kjemisk forbindelse i malingen kan vise seg å være årsaken til heksesot, men Jotun er usikre.

TVhjelper deg” nylig hadde et innslag om dette. Forbrukeren opplyser at da hun malte innvendig, benyttet hun Jotun sin . Heksesot – utredningsprosjekt med noe finansiering fra Husbanken. Heksesot er et fenomen der klebrig sot fester seg på overflater i hus. På jotun sine står det overmalbar etter timer.


Jotun fortsetter å selge maling med dette stoffet. Noen som har noen formening om hvilke malingstyper man bør velge for å unngå heksesot? Hvis du skal male på panel bør du bruke to tynne strøk Jotun Kvist- og. Hvis det har vært røyket inne eller du har fått heksesot gjør dette at lukt .

Comments

Popular Posts