Interiør 2016 inspirasjon

Jeg tror på et mer personlig og spennende interiør i 2016. Inspirerende artikler om interiør og trender, enten det omfavner skandinavisk, retro,. Inspirasjon: Klassisk moderne interiør .

Nå blir det mørkere og mykere interiør. GLOBAL INSPIRASJON: Gradient coffee table, designet av Eli Chissick, . Les flere interiørsaker på Botrend her. Lene blogger om trender, tips og inspirasjon.

Interiør trender 20dempet rosa. Gardiner tilbake i trendbildet Interiørtrender 2016. RETS INTERIØRTRENDER 2016-20SOFISTIKERT ELEGANSE inspirasjon Foto Tapethuset. Nøkkelord: Kvalitet, mørke farger, ull, lær, . Slik skal interiøret på kjøkkenet se ut nå.


Men i 20vil vi også se dypere og mørkere gråtoner og mer farger på fronter, forteller Hege Kaisa . Få inspirasjon til ditt eget interiør, sjekk det siste av interiørtrender, og få kreative interiørtips. Fra å fylle hjemmene våre med hvitt, grått og sort interiør, tar fargene over i 2016. Hun mener årets farger blant annet er inspirert av folklore og .

Hvis du ønsker et varig interiør, må du tenke godt gjennom. INSPIRASJON: Dette er bare noen av nyansene du kan la deg inspirere av . Det er ikke lenger bare fra interiørmagasinene vi henter inspirasjon til hjemmet. Skal du pusse opp, eller bare har lyst til å piffe opp stua eller . La deg inspirere av våres tips og triks og hold deg oppdatert på trender. Dette er noen av trendene som preger bolig- og interiørmoten i 2016.


Vi fikk smakebiter på trendene som skyter fart inn i 20og 201 både i form at et utrolig inspirerende foredrag fra SPOTT og Anja Bisgaard . Trenger du litt ny inspirasjon til husets (kanskje) viktigste rom? Her har vi plukket ut noen av våre kjøkkenfavoritter fra året som har gått. Tre vakre fargepaletter til hytta Jeg har satt sammen tre fargepaletter, og håper disse kan gi deg inspirasjon når du… Kommentarer. Det var dette vi lot oss inspirere av i forbindelse med arbeidet med den.


Interiør og farger handler også om mote – og det at catwalken er en . Nå er det farger som gjelder på kjøkkenet. Sjekk ut hva interiørekspertene mener er de viktigste kjøkkentrendene . Når det stormer rundt oss, er det naturlig å se seg tilbake for å hente inspirasjon. Vi blir nostalgiske, og tradisjon, .

Comments

Popular Posts