Tyrilin beis pris

Til ubehandlet treverk av furu og gran. Unik lød og fargespill - ett strøk! Fargesetter nytt, ubehandlet treverk; Beskytter treverket .

Eksklusiv hyttebeis med unik blank lød og fargespill! Unik matt beis med langt vedlikeholds-intervall! Tyrilin Interiørbeis er en vakker matt beis til innendørs bruk. Beisen innfarger og fremhever treets naturlige struktur, og gir en nydelig lød og .

TYRILIN INTERIØRBEIS KLAR-BASE LITER. Velg butikk for å se prisen i ditt varehus. Tyrilin Interiørbeis er en vakker matt beis for flater av tre. Sammenlign priser i mer enn 2butikker!


Tyrilin interiørbeis fra Scanox, er en vanntynnbar, polyuretanforsterket matt oljebeis som fremhever treets narturlige struktur gir det en vakker lød. Tyrilin Tjærebeis fra Scanox, er en ypperlig beis på fjellet, en ordentlig hyttebeis. Tjærebeis er en transparent høykvalitets utendørs trebeskyttelse som gir en . Tyrilin Tjærebeis er en transparent høykvalitets trebeskyttelse som gir en helt spesiell lød og et eksklusivt utseende på treverket. Tyrilin Interiørbeis er en vanntynnbar, polyuretanforsterket matt oljebeis til innendørs bruk.


Beisen innfarger og fremhever treets naturlige struktur med en vakker . Hos MAXBO finner du interiørbeis og lasur som fremhever det naturlige.

Comments

Popular Posts